top of page

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

Széles palettánkban a hagyományos formákon túl a modern vonalvezetésű panelek is megtalálhatóak

kep2.jpg
kep1.jpg

AJTÓK

Széles palettánkban a hagyományos formákon túl a modern vonalvezetés (INOX betétek), valamint az egyedi üvegezés is megtalálható a Fazetázzot, Tiffany vagy Katedrál üvegezésű panelekkel. Bejárati ajtóink 75 féle színben érhetők el.

ABLAKOK

Legtöbbször a minél jobb hőszigetelés mellett az az elvárás az ablakokkal szemben, hogy legyenek időtállóak, szépek, tartósak, és ne igényeljenek további törődést. 
Ezen szempontokat figyelembe véve a műanyag az ideális nyílászáró-alapanyag. Az elmúlt évtizedekben az ablakgyártó cégek termékei sokat fejlődtek: speciális merevítésekkel hozták forgalomba a műanyag nyílászárókat, ezáltal a műanyag ablakok kompromisszummentes megoldássá váltak mindenki számára, mert már statikai jellegű problémák ezeknél az ablakoknál egyáltalán nem jelentkeznek.

MŰANYAG ABLAK TÍPUSOK SZERINT

CLASSIC CT70

Classic CT70 - ABLAK AZ ENERGIA-TAKARÉKOSSÁGÉRT

Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A  Classic CT 70 műanyag Schüco ablakrendszerek megkímélik az Ön környezeti erőforrásait és a pénztárcáját is.

A  Classic CT 70 ablakrendszerek sokoldalú lehetőséget kínálnak Önnek, az egyéni igényeknek megfelelően is - az alumínium rátét-profilok és a fóliázott profilok széles színválasztékától egészen a különböző profilformák kiválasztásáig.
Pontosan úgy, ahogyan Ön azt elképzelte.

A Classic CT 70  ablakrendszer, 5 légkamrás tok -és ablakszárny kialakítással, 70 mm-es beépítési mélységgel kiváló hőszigetelési képességekkel rendelkezik. Alkalmas új épületek, családi házak, panel épületek nyílászáró cseréjéhez.

Beépítésével nem csak az energiafogyasztást lehet jelentősen csökkenteni, amellyel költségmegtakarítást érünk el, hanem egyúttal a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vesszük. paramétereivel a jövő energetikai követelményeinek is megfelel.

legkamrak.jpg
Schueco_LivIng_82_AS_s_TopAlu.jpg

COMFORT 82

Comfort 82 modern tervezés az energiatakarékosság jegyében
A profilon belüli 7 zárt légkamra a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza. A megújult 82 mm-es SCHÜCO LivIng profilrendszerből készült Comfort 82 energiatakarékos nyílászárók, a 2 független tömítési szint révén, magas hangszigetelést- és légzárást biztosítanak.
A  Comfort 82 ablakrendszerrel energetikai szempontból az egyik leghatékonyabb ablakok állíthatók elő, a 82 mm-es profilon belül 7 zárt légkamra kialakításával elérhetővé válik a kiemelkedően jó hőszigetelési érték. Ezek a műanyag ablakok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek, amelyeket műanyag ablak-profilokkal szemben bárki is támaszthat!
az eddigi energiafelhasználásának mintegy 29%-át megspórolhatja!

MŰANYAG ABLAK TÍPUSOK SZERINT

TREND 82

Trend 82 megújuló ablakgyártás az energiatakarékosság jegyében
A profilon belüli 7 zárt légkamra a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza meg. A megújuló SCHÜCO LivIng profiltechnológia alapján készülő  Trend 82 energiatakarékos nyílászárók, a 3 független tömítési szint révén, magas hangszigetelést- és légzárást biztosítanak.
A  Trend 82 ablakrendszerrel energetikai szempontból a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő, a 82 mm-es profilon belül 7 zárt légkamra kialakításával elérhetővé válik a kiemelkedően jó hőszigetelési érték. Ezek a műanyag ablakok a legszigorúbb elvárásoknak  megfelelnek!

legkamrak.jpg
berg_trend.jpg

THERMO PASSIVE SI82+

Thermo Passive SI 82+ - Engedje, hogy a fény átjárja otthonát!
A  Thermo Passive SI 82+ "A" kategóriás, energiatakarékos Schüco nyílászárók kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.
A korszerű, elegáns megjelenés mellett a Thermo Passive SI 82+ energiatakarékos ablak nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújt.

nyilaszarobolt-muanyag-bejarati-ajto-bal

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK

Tekintse meg széles kínálatunkat bemutatótermünkben

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

kep19.jpg
kep20.jpg
kep8.jpg

ÉLVEZZE OTTHONA KÉNYELMÉT, PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEINK SEGÍTSÉGÉVEL

MAGAS MINŐSÉGŰ TERVEZÉS, GYÁRTÁS ÉS BEÉPÍTÉS EGY HELYEN

A LEGÚJABB BIZTONSÁGI RENDSZEREKET KÍNÁLJUK ÖNÖKNEK

bottom of page